top of page
5da50c73-690f-4dcf-9b31-0095ce64b50a.jpg

Joey Eijkelhof

Joey studeerde in 2013 af als fysiotherapeut in Amsterdam en in 2017 als Master in de Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort.

 

Voordat hij in beide knieën zijn voorste kruisband afscheurde, was hij een rappe rechtsbuiten op het voetbalveld. Hij weet dus uit eigen ervaring hoe het is om een flinke blessure op te lopen en daarvan te moeten revalideren. Voorheen werkte Joey o.a. op de kinderpoli van het Spaarne Gasthuis. Nu is hij vader van twee dochters en woont in Hillegom.

De laatste jaren heeft Joey zijn bijscholing o.a. gericht op Dry Needling.

 Joey maakt het verschil door met ziel en zaligheid te zorgen voor zijn klanten. Intern noemen we dat de "give a f*ck-factor".

IMG_9977.JPG

Thaddeus Knops

Thaddeus begon ooit de studie Bewegingswetenschappen, maar stapte al snel over om in 2009 "cum laude" af te studeren in Leiden als Fysiotherapeut en in 2013 als Master in de Manuele Therapie in Rotterdam. 

Hij gaat continu een nieuwe (sportieve) uitdaging aan, in Nederland of daarbuiten, om zijn grenzen te verleggen. Voorheen werkte Thaddeus o.a. op de sportpoli van het Spaarne Gasthuis. Nu is hij vader van drie kids en woont in Lisse.

De laatste jaren heeft Thaddeus zijn bijscholing o.a. gericht op lies- en hamstringblessures.

Deze vak-idioot weigert zijn klanten te zien als kwetsbaar. Hij prikkelt ze om een positieve verandering voor elkaar te krijgen. 

bottom of page