top of page

MODERNE & EVIDENCE INFORMED MANUELE THERAPIE

Manuele Therapie: Welcome

WERKWIJZE

Tijdens de eerste afspraak nemen we de tijd om te bespreken waar we je mee kunnen helpen. Vaak wordt dit opgevolgd door een lichamelijk onderzoek. Indien nodig schakelen we ook externe specialisten in om duidelijkheid te krijgen. Uiteindelijk kunnen we je dan uitleggen wat er aan de hand is, hoe we dit aan gaan pakken en op welke termijn je resultaten mag verwachten. Daar geven we je dan ook direct een voorproefje van door een korte eerste behandeling.

 

Deze behandeling wordt altijd in overleg afgestemd op jouw eisen en wensen. Jouw (on)mogelijkheden, jouw drijfveren, jouw lijf, jouw sport en de context van werk, familie en gezin waar jij je in begeeft. Natuurlijk bewegen, manipuleren, dry needlen, tapen we alles wat nodig lijkt te zijn. Maar eigenlijk willen we je zo kort mogelijk op de behandelbank hebben liggen. Als jij je probleem ervaart terwijl je beweegt, dan is een essentieel onderdeel van je herstel ook om zelf te bewegen en trainen. Gelukkig beschikken we over een fijne trainingszaal, al zeggen we het zelf.

Wij werken volgens best practices en de meest recente inzichten uit wetenschappelijk onderzoek om jou zo goed en snel mogelijk te helpen. Zoals iedere fysiotherapeut in Nederland volgen wij hiervoor continu na- en bijscholing.  Bovendien zijn onze therapeuten stuk voor stuk sportmensen en hebben zijn ze opgeleid op het gebied van coaching, iets dat absoluut niet voorkomt in de normale opleiding fysiotherapie. Met ruim een decennium ervaring in binnen- en buitenland zien wij mogelijkheden die anderen niet zien. 

Onze belofte is, dat we altijd 1 op 1 met je samenwerken.

We laten je niet alleen in een sportzaal, maar coachen je.

We zien alleen jou en worden niet afgeleid of weggekaapt voor een overleg.

We worden tijdens onze behandeling niet gestoord door de telefoon of collega's. 

We nemen een volledig uur de tijd voor je.

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk.

Image by Tony Pham
Manuele Therapie: Resources

PRfysio.nl maakt gebruik van de klachtenregeling van het KNGF. Via deze link kun je teruglezen hoe je met een klacht om kunt gaan.

bottom of page