top of page

Na tegenvallende Olympische Spelen in '88 en ook een teleurstellend WK, werden er voor de Spelen van '92 in Barcelona door de Verenigde Staten voor het eerst ook prof-basketballers uit de NBA geselecteerd.  Het werd een team dat bestond uit fantastische spelers, die elkaars kwaliteiten aanvulden en bovendien goed samenwerkten om het hoogste niveau te presteren.

Barcelona-92.jpg

Fast Forward naar het begin van ons werk in het fysiotherapie vak, waarbij we al snel merkten dat we uitzonderlijke professionals om ons heen nodig hadden om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wanneer het gaat om je gezondheid en fitheid, nemen we geen genoegen met hulp van een gemiddelde dokter, therapeut of trainer. Stuk voor stuk, zijn dit professionals die we zelf in zouden schakelen wanneer dat nodig is. Er is wellicht wat overlap tussen onze kennis en vaardigheden, maar we vullen elkaar aan om jou nog beter te kunnen helpen. Hieronder zie je een overzicht van ons Dream Team.

alex.jpg

Alexander Robert

Echografist SMC Oegstgeest

Alex heeft de kennis, kunde, apparatuur en het enthousiasme om met behulp van echografie een goede diagnose of prognose te stellen.

iris.jpg

Iris van der Stelt

Kinderfysiotherapeut

Naast haar specialisme met betrekking tot kinderen kent Iris de (top)sport goed als marathonschaatster met o.a. een overwinning in de Alternatieve Elfstedentocht.

JJ.jpeg

Jeroen Jonker

Osteopathie lisse

Jeroen is sport-gek en werkt hands-on om de bewegelijkheid van jouw lijf te optimaliseren.  

sebas.jpg

Sebas Krispijn

Mainport

Sebas runt sinds 2013 Mainport met o.a. CrossFit, Strongman en Survival Sport. De nadruk ligt bij hem op een hechte community en goede coaching.

leo.jpeg

Leo Kruik

Sportmasseur

Leo en zijn handen werken in zijn praktijk in Lisse. Naast massage zet Leo ook dry needling in wanneer dit nodig is.

jolanda.jpg

Jolanda Heere

Sportarts

Een sportarts die met je meedenkt en een breed netwerk om zich heen heeft. 

maarten.jpeg

Maarten Rademakers

Orthopedisch Chirurg

Naast bedreven in de operatiekamer een specialist die de menselijke kant van een probleem weet te bespreken.

bottom of page