top of page

Coaching & Training

From injuries to PR's

Wij leveren maatwerk, dus ook onze coaching en training voor jou is uniek. Het is toegespitst op jouw situatie, jouw wensen, jouw mogelijkheden, jouw werk, jouw sport, jouw trainingsverleden, jouw gezinssituatie. 

We vinden namelijk dat de coaching belangrijker is dan de training. Het gaat niet alleen om bewegen, zweten en spierpijn. Waarom we daar voor kiezen, de intentie van de training, is nog veel belangrijker. Je wordt niet alleen fitter van onze trainingen, maar leert ook vaardigheden waar je de rest van (sport)leven wat aan hebt. We werken in groepen van maximaal 5 deelnemers in de praktijk, of individueel online.

Soms is een plateau in je sportprestatie aanleiding om onze coaching in te schakelen. Vaker is deze coaching onderdeel van een revalidatie-traject om jou weer terug te krijgen op het sportveld. Maar bij terugkeren op het sportveld stopt het niet. We leggen de lat hoger dan ooit. Ons streven is altijd om een betere atleet af te leveren die zelfstandig verder kan trainen of aan kan sluiten bij de coaching van een specialist in zijn/haar sport. 

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk.

Coaching: About Me
bottom of page